Nyt missionshus til Bethel

Det gamle missionshus Bethel beliggende på Tøndervej 5 har tjent os godt gennem mange år, men har været nedslidt og meget dyrt i drift og vedligehold.
Vi ønsker at sikre, at rammerne for mission i Kolding er indbydende, stabile og sikre mange år frem. Derfor har vi opført et helt nyt missionshus.

 
Den 10. september 2016 indviede vi det nye hus
Popcorn, lykkehjul og balloner for de mindste var en del af programmet på gågaden i Kolding lørdag middag, hvor indvielsen af missionshuset Bethel så småt begyndte. Andre forbipasserende kunne nyde kaffe og småkager med de stolte ord om, at de var indbudt til indvielse af Indre Missions nye, flotte missionshus i Kolding.

Lørdag eftermiddag var en stor flok interesserede i alle aldre mødt op ved Missionshuset Bethel på Tøndervej til den officielle indvielse. Det skete blandt andet med rød løber, snorklipning, et program for børnene, taler og hilsner fra nær og fjern, en masse hygge og snak - og mindst lige så meget lagkage!
 
To store helstegte pattegrise blev først på aftenen grillet godt igennem og var blandt hovedattraktionen til den store middag. Hele huset og arealet udenfor med det store opstillede telt til lejligheden blev derfor nok engang taget flittigt i brug.

Mere fest og fejring om aftenen. Trylleri og festlige indslag var med til at gøre det til en rigtig festaften. Festtalen v/ Andreas Bøge og lovsangen v/ UNITE lovsang mindede os om, hvad det hele handler om, og om de muligheder, der ligger i at have fået et flot og indbydende nyt hus.
 
Vi takker for en rigtig dejlig dag og ikke mindst for den store interesse i det nye missionshus og glæder os til for alvor at tage huset i brug. Du er altid velkommen!
 
 
Se udvalgte billeder fra indvielsen herunder. Klik for at forstørre.
 
I billedsektionen yderst til venstre ses billeder fra:
  • Nedrivningen af Bethels gamle missionshus
  • Tegninger til det nye missionshus
  • Arrangementet '1. spadestik' som markerede begyndelsen på nybyggeriet
  • Det nye missionshus hhv. januar, maj og september 2016
 
Vores overordnede tiltag for det nye missionshus har været:
1. Nedrive eksisterende bygninger på Tøndervej 5.
2. Opføre ny bygning på Tøndervej 5.
3. Sammenbygge denne bygning med huset på Tøndervej 3, så det samlede bygningsprojekt herefter fremstår som ét missionshus.

Inddragelsen af Tøndervej 3 giver mulighed for etablering af en afgrænset del af missionshuset, hvor unge kan indrette deres base for ungdomsarbejdet med opholdsrum, øverum, bederum og mulighed for udlejning af klubværelser for nytilflyttede til byen.
 
 
Vi takker for mange gode gaver til missionshusprojektet
Der er stadig rig mulighed for at give en gave til projektet på konto 7040 1746063 eller få oprettet en giverordning ved at henvende sig til Jens Peter (tlf. 2479 3539) eller til Jens Bilberg (tlf. 7536 2072). Tak for enhver gave, lille eller stor.
Indre Mission i Kolding | Tøndervej 5, 6000 Kolding.